Noutati de pe blog

Farmacia 3 va intampina de acum online cu o noua pagina web, care pe langa un design ce permite o navigare mai usoara si identificarea rapida a informatiilor cautate, va ofera si o serie de functii speciale, cum ar fi cautarea unui produs in farmaciile noastre.

Astfel, tastand denumirea unui produs in campul de cautare sau accesand sectiunea "Cauta un produs in farmacii" de pe pagina de pornire, veti putea afla daca produsul respectiv se gaseste in stoc in farmacii. De asemenea,  rezultatele ofera detalii despre locatiile farmaciilor unde gasiti produsul, fiind mai comoda alegerea celei mai apropiate dintre ele.

Sectiunea care permite inscrierea la intalnirile Clubului Mamicilor, evenimentele lunare organizate de Farmacia 3 pentru mame si cei mici, a fost si ea imbunatatita. Utilizatorii isi pot crea un cont pe site-ul nostru, urmand ca apoi procesul de inscriere la intalniri sa fie mult mai rapid, fiind necesara completarea unui numar mai mic de informatii.

Pe noua pagina web gasiti si informatii despre companie si despre locatiile unitatilor noastre din judet si din Oradea, oportunitati de cariera, precum si stiri din domeniul sanatatii.

Alte sectiuni importante sunt cele dedicate produselor cu traditie Farmacia 3, realizate in laboratorul propriu, sectiunea care anunta campaniile noastre dedicate pacientilor  (masurarea glicemiei, tensiunii arteriale, testari dermatologice etc.), precum si zona de promotii, unde puteti afla detalii despre cele mai avantajoase oferte.

Tot pe site puteti completa datele necesare pentru emiterea cardului de fidelitate Farmacia 3, cu ajutorul caruia beneficiati de o reducere de 7% la achizitiile din Farmacia 3.

Speram ca designul prietenos, intuitiv si noile functionalitati ale site-ului sa va ofere o experienta online cat mai satisfacatoare. Nu ezitati sa ne contactati in cazul in care intampinati orice fel de probleme.

 

 

 

crosschevron-up