Farmacia 3 …program de fidelitate

Completarea acestui formular permite eliberarea cardului dvs. de fidelitate Farmacia 3.

Prin intermediul lui veti putea beneficia de promotiile si ofertele speciale dedicate exclusiv pacientilor nostri fideli. Posesorii de card vor beneficia pe loc de reduceri substantiale din suma platita cu numerar sau card bancar, la fiecare tranzactie, conform Regulamentului disponibil.

Formular de inscriere in programul de fidelitate Farmacia 3

* = campuri obligatorii

Sexul MasculinFeminin

Date de contact

Copii

Copii DANU

Antecedente

Antecedente medicale diagnosticate:DiabetAfectiuni gastricAfectiuni pulmonareHipertensiune arterialaAfectiuni hepatice

De unde preferati sa ridicati cardul de fidelitate:

Vezi Locatii Farmacia 3

Sunt de acord sa primesc pe adresa de e-mail mentionata materiale informative si / sau publicitare din partea grupului Farmacia3

 

Datele pe care le completati in acest formular sunt confidentiale si nu vor fi divulgate unor terte parti. Conform legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, si ale Legii nr. 506/ 2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, cu modificarile si completarile ulterioare, beneficiati de drept de acces, opozitie si interventie asupra datelor dumneavoastra personale. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la contact@farmacia3.ro. Pentru detalii suplimentare sau neclaritati va rugam sa consultati regulamentul programului de fidelitate Farmacia 3 (disponibil în farmacii sau pe site-ul nostru www.farmacia3.ro). In situatia in care datele personale completate in acest formular sunt incomplete, firma isi rezerva dreptul de a nu activa cardul.

Prin completarea si semnarea formularului de inscriere, sunt de acord cu prelucrarea datelor personale in scopul inregistrarii si identificarii ca posesor al cardului de fidelitate Farmacia 3. Sunt de acord ca informatiile completate in formular sa fie folosite de SC HYGEA SRL pentru implementarea programului de fidelitate, pentru înscrierea datelor cu caracter personal în baza de date a companiei SC HYGEA SRL, pentru prelucrarea acestor date in scopul acordarii de beneficii, in scop de marketing direct si/sau in scop statistic. Am luat la cunostinta regulamentul de folosire al cardului si sunt de acord cu acesta.