Farmacia 3 înseamna traditie si profesionalism în exercitarea meseriei de farmacist, cu respect fata de pacienti si sanatatea acestora.

Existam ca farmacie în Oradea de mai bine de 88 de ani si functionam sub numele de Farmacia 3 de mai bine de 52.
Ca o consecinta fireasca, în locatiile Farmacia 3 gasiti tot ceea ce va asteptati de la o farmacie “pur si simplu”, dar cu un plus de consiliere de specialitate la cele mai înalte standarde de calitate, oferita de o echipa dedicata si experimentata de profesionisti.
Mai mult, noutatile în terapie si preventie sunt demult o emblema Farmacia 3. Acum, noutatea consta în alinierea la trendul organic – va oferim în exclusivitate, produse cosmetice bio pentru adulti si copii de la cei mai exigenti producatori din Europa.

Farmacia 3 reprezinta în momentul de fata un grup de 11 unitati din judetul Bihor, ce ofera pacientilor o gama larga de produse si servicii farmaceutice, însotite în permanenta de consiliere profesionala de specialitate:

mai multe game de produse cosmetice organice în exclusivitate

suplimente nutritive

remedii homeopate

echipamente tehnico medicale ai ortopedice

produse speciale pentru îngrijirea copiilor si pentru sarcina

medicamente ce se elibereaza fara prescriptie medicala

produse naturiste

dermatocosmetice

medicamente compensate si gratuite

Profesia de farmacie si profesionalismul sunt importante pentru noi, iar sanatatea si starea de bine a pacientilor nostri sunt esentiale!

În slujba sanatatii si starii de bine a pacientilor …de cand ne stim.

Galerie

starcrosschevron-up