Noutati de pe blog

Saptamana Inimii reuneste in perioada 28 septembrie - 5 octombrie a acestui an o serie de actiuni speciale, construite in jurul Zilei Mondiale a Inimii, sarbatorita la nivel global in data de 29 septembrie. Printre actiunile ce vor fi organizate in Romania, in circa 33 de orase, se regaseste Crosul Inimii tale si Crosul Cardiologilor, Promenada Inimilor (un proiect de amenajare a unui traseu special menit sa incurajeze populatia sa faca miscare) sau lansarea campaniei GO RED for Women,

Organizatorii spera ca in acest an Saptamana Inimii sa reuseasca depasirea recordului din 2013, reunind peste 10.000 de oameni in cadrul luptei pentru prevenirea afectiunilor cardiovasculare. Initiativa apartine Fundatiei Romane a Inimii si Societatii Romane de Cardiologie, alaturi de parteneri precum Athletic CardioClub, Rotary District 2241 sau sau Forumul National de Preventie.

Ziua Mondiala a Inimii are ca focus dezvoltarea de medii ce protejeaza sanatatea inimii, medii ce le permit oamenilor de pe intreg globul sa poata sa faca alegeri sanatoase, oriunde ar locui, lucra sau s-ar juca.

 

 

 

crosschevron-up