Noutati de pe blog

Aşa cum v-am obişnuit deja, ne place să susţinem iniţiativele care ne hrănesc cu lucruri sănătoase. Începând de la activităţi de sprijinire a oamenilor care se implică activ în comunitate, până la evenimente culturale care ne hrănesc spiritul, suntem alături de cei care merită susţinere.

În acest an suntem mândri că am fost parteneri ai Toamnei Orădene, cel mai important eveniment cultural desfăşurat anual în Oradea. În 2012 Toamna Orădeană s-a aflat la ediţia cu numărul 21 şi a fost organizat, ca de obicei, de Casa de Cultură Oradea cu sprijinul Primăriei Municipiului Oradea.

Întâmplarea sau soarta, au făcut ca şi Farmacia 3 (în actuala formă de organizare), să aniverseze 21 de ani în acestă toamnă, mai exact pe 1 octombrie 2012, adică atunci când a debutat şi Toamna Orădeană! Ocazie cu care am pregătit şi lansat, special pentru pacienţii Farmacia 3, un CARD DE FIDELITATE pe baza căruia beneficiază de 7% REDUCERE la produsele achiziţionate din unităţile Farmacia 3.

Felicitări organizatorilor şi tuturor celor implicaţi în acest proiect care ne-a facut nouă, tuturor orădenilor, toamna mai frumoasă şi mai bogată. Ne dorim ca pe lângă medicamentele tradiţionale să vă putem oferi cât mai des şi “leacuri” pentru inima şi suflet.

Prin urmare, noi, Farmacia 3, vom susţine în continuare, aşa cum am făcut-o ... de când ne ştim, sănătatea şi cultura sănătoasă la Oradea!

crosschevron-up