Noutati de pe blog

eco cosmetics

Vrei să-ți păstrezi pielea tânără? Folosește zilnic creme de protecție solară. Un studiu finalizat de curând în însorita Australia a demonstrat clar că folosirea regulată a produselor ce protejează pielea de razele solare o menține în același timp mult mai tânără.

Studiul a inclus 900 de persoane monitorizate pe o perioadă de 4 ani și jumătate, care au folosit aproape zilnic creme de protecție solară la nivelul mâinilor. La finalul studiului mâinile acestora au fost comparate cu ele ale unui grup ce nu a folosit astfel de produse. Cercetătorii au analizat sănătatea pielii precum și numărul de riduri apărute. Diferențele au fost semnificative, pielea celor ce au folosit des creme fiind cu peste 24% mai tânără.

Pe lângă efectele anti îmbătrânire produsele de protecție solară te protejează și de bolile de piele grave, precum melanomul.

Farmacia 3 iti ofera in aceasta vara o serie de oferte la produse de protectie solara, precum reducerea de 22% la gama Photoderm sau promotia 1+1 gratis la produsele bio Eco Sun SPF 50+ si 30+ si Lotiune After Sun .

crosschevron-up