laborator farmacie

Farmacia 3 va ofera preparate din laboratorul propriu si retete preparate in laborator

Cautati o farmacie din Oradea sau din judetul Bihor, care prepara retete in laborator (retete magistrale, create la indicatia unui medic) sau ati dori sa incercati o gama de produse speciale, cu o traditie indelungata, care au la baza experienta mai multor generatii de farmacisti? Alegeti cu incredere Farmacia 3!

In laboratorul Farmacia 3, aflat sub supravegherea dnei farmacist Eva Fazekas, care se mandreste cu o experienta de aproape sase decenii in domeniu, preparam o gama larga de produse, atat proprii, produsele cu traditie Farmacia 3, cat si bazate pe indicatiile medicilor – produse dozate precis pentru nevoia si afectiunea fiecarui pacient.

Preparatele farmaceutice proprii si-au castigat aprecierea a mii de pacienti si sunt in continuare o alternativa eficienta si accesibila pentru bolnavi. In portofoliul nostru veti regasi preparate farmaceutice pentru acnee (Solutia contra acneei), pentru tratarea aftelor bucale, a negilor, a candidozelor bucale (glicerina cu nistatin) si bataturilor precum si sampoane anti matreata. Nu lipsesc nici produsele preparate in farmacie care se adreseaza problemelor celor mici, cum ar fi solutia anti colici, pasta Petrini (pentru tratarea iritatiei de scutec si a eritemului fesier) sau preparatul pentru calmarea durerilor cauzate de eruptia dintilor.

Produsele cosmetice se bucura si ele de aprecierea pacientilor, oferta Farmacia 3 incluzand creme cu vitamine pentru maini si fata sau unguente pentru albirea tenului.

Pentru a consulta lista de produse de laborator proprii, dati un click aici.

 

 

Lasă un răspuns

Adresa de email si telefonul nu vor fii facute publice. Câmpurile obligatorii sunt marcate *

Puteti folosii taguri si atribute HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

*

reseteaza formaTrimite