Noutati de pe blog

Un produs numai bun pentru sezonul cald!

Așteptăm cu multă nerăbdare vara, în fiecare an. Însă odată cu venirea sezonului cald vin și insectele nu doar provocatoare de disconfort, ci și de boli.

Fie că suntem acasă, la o ieșire cu prietenii sau chiar așteptând răsăritul la malul mării, țânțarii nu contenesc să ne „facă curte”. În plus, dacă vrem să facem o plimbare prin iarba verde, fie din parc, din deltă ori în grădina de la țară, căpușele și tăunii sunt un pericol atât pentru adulți, cât mai ales pentru copii.

Din fericire, avem și o soluție naturală eficientă până la 8 ore: spray-ul Effitan, ce are la bază un ingredient natural, menit să ţină insectele la distanţă, extras din arborele de eucaliptcitriodora (un arbore cu parfum de lămâie, ce creşte în Australia). În plus, conţine extract organic de Aloe Vera şi ulei de cocos.

Ținând cont că 98,88% din ingrediente sunt de origine naturală și în procent de 82,70% provin din culturi organice, controlate biologic, Efittan este spray-ul ideal pentru întreaga familie. Produsul poate fi folosit cu încredere de către femeile însărcinate, ori pentru bebeluşi şi copii; în cazul copiilor sub 2 ani se recomandă aplicarea pe haine, încălţăminte, cărucior…

Nu conține parabeni, nici uleiuri minerale, DEET și nici nu a fost testat pe animale. În schimb a fost supus testelor la Institutul Tropical Elveţian de la Basel, respectiv la Institutul Dr. Dautel din Berlin, care au confirmat că Effitan ține la distanță timp de 8 ore țânțarii și preț de 6 ore căpușele, tăunii  şi purecii, ceea ce înseamnă aproximativ două ore de protecţie în plus faţă de produsul de control, Autan.

Ca să vă protejați nu trebuie decât să aplicați uniform Effitan pe piele sau pe îmbrăcăminte, în cazul celor mici, şi să reaplicaţi la nevoie, după 6 – 8 ore. Evitați contactul cu ochii, cu zonele care prezintă răni ori arsuri – chiar şi solare, și citiți cu atenție eticheta.

Effitan Spray este un produs eco – friendly ce poate fi achiziționat din orice unitate Farmacia 3 din Oradea și Bihor.

Ioana Mădălina Ștefănică

crosschevron-up