Noutati de pe blog

"Craciunul nu este o perioada, nici un sezon, ci o stare de spirit.  Adevaratul spirit al Craciunului inseamna sa pretuiesti pacea si bunavointa, sa oferi, din plin, compasiune"- Calvin Coolidge. 

Sarbatoarea Craciunului se apropie si noi, cu totii suntem din ce in ce mai prinsi in agitatia momentului: serbari, sedinte de final de an, cumparaturi, alergatura, agitatie in trafic... cu alte cuvinte, mult stres!

Haideti sa ne oprim putin si sa ne gandim la adevarata inseamnatate a acestei sarbatori crestine - nasterea pruncului Iisus (calea, adevarul si viata): sa ne rugam, sa mergem la un concert de colinde, care de cele mai multe ori face ca cerul sa fie mai aproape de pamant; sa traim intens magia acestei sarbatori bucurandu-ne ca si impreuna cu cei mici; sa ne ajutam semenii sa le fim aproape celor dragi si sa multumim pentru tot ceea ce avem si nu in cele din urma sa daruim!

Farmacia 3 ("laboratorul de servicii cu suflet") va doreste Craciun fericit si multa multa sanatate, voua si celor dragi ai vostri!!! Sa va aduca Mosul tot ce va doriti, sa daruiti si sa va bucurati de tot ceea ce primiti!

Farmacia 3 ...de cand ne stim!

crosschevron-up