Noutati de pe blog

Primavara este prin ea insasi un anotimp deosebit, al bucuriei, al renasterii, al revenirii la viata. Natura reinvie pentru ca primavara deplaseaza toate lucrurile spre verde.

Ea face ca pana si sufletele noastre sa inverzeasca!

Tot ce trebuie noi sa facem este sa fim pregatiti, sa deschidem larg ferestrele sufletelor noastre pentru ca lumina, caldura si bucuria primaverii sa patrunda adanc in casa sufletului nostru.

Asa ca haideti sa ne pregatim cum se cuvine: sa ne adunam gandurile si sa le aranjam frumos la locul lor; sa stam putin de vorba cu sufletul nostru, sa-l  ascultam si sa-l rasfatam cu firmituri de fericire, fiecare pe gustul sau; e timpul sa ne luam prima doza de bucurie dupa o iarna lunga.

Sa-l curatam temeinic de griji fara importanta, probleme presante, temeri fara valoare, frici fara sens si sa ne lasam purtati de optimism si incredere, sa ne inundam imaginatia cu ganduri pozitive, sa ne dorim o viata mai buna, sa fim noi insine mai buni, mai iertatori, mai iubitori.

Si nu intamplator primavara este prin excelenta un anotimp al femeii (fata, sotie, mama, bunica, strabunica), al tuturor femeilor. Este momentul lor sa fie respectate, admirate, iubite, rasfatate, asa cum ar trebui sa fie tot timpul, pentru ca numai ele stiu sa daruiasca atat de mult si multe si sa se multumeasca si cu putin. Femeia inspira zambete si blandete si expira iubire si bunatate.

A venit primavara! O respiram prin toti porii. E vremea pentru schimbare, e vremea sa facem ceva pentru noi insine, pentru sufletul nostru.  E o noua sansa la o viata frumoasa. Depinde doar de fiecare din noi sa credem in ea.

Cu mult drag, tuturor femeilor care cred in primavara lor!

crosschevron-up