Noutati de pe blog

Farmacia 3 da startul unei campanii gratuite de testare a riscului de osteoporoza. Campania se desfasoara intre 14 si 18 iulie 2014, in Farmacia 3 din Autogara Nufarul, in imediata apropiere a pietei agro-alimentare.

Daca doriti sa va programati sau aveti nevoie de date suplimentare va rugam sa apelati numarul de telefon 0359.413.940 intre orele 08:00 si 20:00 sau sa ne contactati in oricare dintre locatiile Farmacia 3 din Oradea.

ACTUALIZARE

Datorita numarului mare de pacienti care s-au aratat interesati de campania noastra vom continua testarile in urmatoarea perioada dupa cum urmeaza:

29 iulie - 3 august in Farmacia 3 de pe str. Nufarului nr.76

4-8 august in Farmacia 3 de pe str. Louis Pasteur nr.3

25-30 august in Farmacia 3 de pe str. Sovata nr.52

1-3 septembrie in Farmacia 3 din Salonta, Piata Libertatii nr.2

4-5 septembrie in Farmacia 3 din Brusturi

 

Osteoporoza este o boala frecventa la persoanele varstnice si nu numai, afectand aproximativ 30% dintre femei si 20% dintre barbati. Oasele celor afectati au o densitate redusa si o structura compromisa, fiind mult mai predispuse la fracturi.

Riscul de osteoporoza este crescut daca sunteti femeie si aveti varsta de peste 50 de ani, daca sunteti la menopauza sau in post menopauza sau daca ati suferit o operatie de histerectomie. De asemenea, riscul este ridicat pentru persoanele care au deficiente de vitamina D sau calciu, precum si pentru cele care au avut fracturi de vertebre sau de sold.

Este important sa aflati daca riscul dumneavoastra de a dezvolta osteoporoza este ridicat, pentru a putea lua masurile potrivite si pentru a va proteja de complicatii!

 

crosschevron-up